lightfulness-coaching-logo2.png

Lightfulness™

Lightfulness™on tietoista, merkityskeskeistä elämää sisäisen viisauden ohjaamana.

Lighfulness Caoching™ on henkisen hyvinvoinnin ohjausta merkitykselliseen elämään. Se on pysähtymistä olennaisen äärelle, jotta voidaan vapautua turhasta ja löytää tarkoitusta olemassa ololle.

Lightfulness™-valmennus antaa työkaluja elääksesi kevyempää ja valoisampaa elämää, jolloin opit kuuntelemaan sisäistä ohjausta ja löytämään oman ainutlaatuisuutesi. Ohjaus yhdistää rationaalisen mielen sydämen viisauteen avaten näin mahdollisuuden syvälliseen elämänmuutokseen.

Ohjauksen perustana on merkityskeskeinen työskentelyote ja tavoitteena henkisen hyvinvoinnin lisääntyminen elämässäsi.

Prosessimainen Lighfulness™-ohjaus koostuu tapaamisista ja niiden välillä tehtävistä harjoituksista sekä Valohengitys-meditaatiosta. Ohjauksen tarkoitus on auttaa sinua vapautumaan turhasta - siitä mikä ei enää palvele hyvinvointiasi ja juurruttaa uudenlainen, kevyempi ja valoisampi elämäntapa omaan arkeesi.

Saat työkaluja oppiaksesi kuuntelemaan sisäistä ohjaustasi sekä löytämään oman ainutlaatuisuutesi ja tarkoituksesi maailmassa. Alat huomata kaikkien tapahtumien merkityksen ja sen, että kaikki ohjaavat sinua kohti parasta. Pystyt irrottautumaan uhriajattelusta ja alat enemmän ottaa vastuuta omasta elämästäsi.

Voit myös osallistua kolme tuntia kestävään miniretriittin. Retriitissä pysähdymme hetkeen, meditoimme,tarkastemme elämäämme, keskustelemme ja hiljennymme. 
Järjestän retriittejä sekä Mikkelissä että Turussa ja tilauksessa muualla Suomessa.

Valmennuksen kesto: 1 tunti / 1,5 tuntia

Valmennuksen hinta:  75€ / 110€      3 valmennusta 1 tunti 200€ / 1,5 tuntia 300€

Retriitin kesto: 3 tuntia

Retriitin hinta:  30€/osallistuja

Seuraavat retriitit: Ei tällä hetkellä  sovittuja ajankohtia.