Kuvateksti

Vitaflex-hoito kuuluu osaksi Raindrop-hoitoa, mutta se voidaan tehdä myös omana hoitonaan. Vitaflex tarkoittaa "elinvoimasuutta refleksien avulla". Se on muinainen tiibetiläinen hoitomuoto, joka perustuu oppiin refleksipisteiden verkostosta, joka stimuloi kaikkia kehon järjestelmiä.

Kehossa olevat Vitaflex-pisteet kattavat koko kehon ja mielen alueen ja pystyvät siksi vapauttamaan monenlaisia jännitteitä, tukoksia ja epätasapainoa. Vitaxlex-pisteet toimivat ikään kuin pääohjaimina kehon normaalin toiminnan palauttamisessa.

Hoidossa käytettävät öljyt:  Joy (sitruuna, mandariini, bergamotti, ylang ylang, ruusu, ruusupuu,palsamibelargoni, sitrusheinä, jalosauramo ja jasmiini), Purification (sitronella, sitruunaruoho, rosmariini, teepuu, laventeli ja myrtti), sitruunapiparminttuPanaway (italianolkikukka, talvikki, neilikka ja piparminttu), laventeliPeace&Calming (mandariini, appelsiini, ylang ylang, patsuli ja sininen pietaryrtti).

                           

Vitaflex-hoito aloitetaan tuolilla istuen pään alueen hieronnalla. Sen jälkeen asiakas siirtyy hoitopöydälle ja hoito jatkuu jalkojen käsittelyllä sääristä jalkapohjiin. Lopuksi hierotaan öljyillä selkä.

Hoidon kesto: 1 tunti

Hoidon hinta:    80€