ENJO

painistakoti511.jpg

Enjon tarina sai alkunsa Itävallassa vuonna 1985, jolloin Friedrich Engl näki, kun Bodenjärvellä sattuneen öljyonnettomuuden jälkeen palokunta ryhtyi työläästi puhdistamaan öljyä järven vedestä. Friedrich pohti, josko työhön olisi jokin helpompi keino. 

Kotiin palattuaan hän alkoi kokeilla öljyn suodattamista vedestä erilaisilla kuiduilla. Kokeiluissaan hän havaitsi, että yksi kuiduista näytti toimivan toivotusti.
Niin syntyi idea ENJO:sta, jonka hänen poikansa Johannes Engl sitten toteutti. Johan Engl perusti yrityksen v. 1990.

Nyt ENJO on levinnyt jo 26 maahan ja yli 2000 ENJOneuvojaa auttaa ihmisiä tekemään kodeistaan ENJOpuhtaita.

ENJO:n avulla:

  • säästät aikaa
  • TheresAnENJOForThat-Baby-FI.jpgsäästät rahaa
  • suojelet luontoa
  • vaalit terveyttäsi

Puhdistat kotisi nopeammin ja helpommin. Sinun ei tarvitse ostaa pesuaineita. Käytät puhdistamiseen ENJO-kuituja, joiden käyttöikä on vuosia. Kemikaaliton siivous auttaa sinua pienentämään kemikaali- ja jätekuormaasi ja näin voit omalta osaltasi olla suojelemassa ympäristöäsi. Kemikaaliton koti on myös turvallinen, siellä ei ole pinnoilla tai hengitysilmassa myrkyllisiä aineita.

ENJOn siivouskuidut on suunniteltu toimimaan juuri sillä kodin alueella, johon se on suunniteltu.

Enjon tuotteisiin pääset tutustumaan järjestämällä esittelyn kotonasi, työpaikallasi tai yhdistyksessäsi. Voit myös tulla ystäviesi kanssa Hiidenpolulle sovittuun aikaan tai voit osallistua järjestämiini yleisiin ENJO-iltoihin. 

Enjo on myös todella mielenkiintoinen ja innostava keino hankkia lisäansioita tai aloittaa ihan uusi työura! Meitä ENJO-neuvojia on Suomessa vielä todella vähän ja työsarkaa riittää, ennen kuin saamme maastamme ENJO-puhtaan.

Täältä pääset tutustumaan ENJOon ja tuotteisiimme: www.enjo.fi